23948sdkhjf

Jelmtech letar tomt för framtida expansion

Örkelljungaföretaget Jelmtech AB har vuxit kraftig de senaste åren, och är idag trångbodda sina befintliga lokaler. Expansion i befintliga lokaler såväl som ett markområde vid Skåneporten utmed E6, är av stort intresse för företaget.
Företaget är i dagsläget verksamt i hyrda lokaler i Hjälmsjö, som börjat bli på tok för små. För att gardera sig inför framtiden vill företaget därför försäkra sig om mark utmed E6, och i nära anslutning till Örkelljunga.

Teknikkonsultföretaget vill ha option på en drygt 5 000 kvadratmeter stor tomt vid Skåneporten. Området ligger på kommunens industrimark i anslutning till ett stort husbilsföretag.

- Vi pratar även med vår nuvarande hyresvärd om det finns möjlighet att nyttja mer av utrymmet i den befintliga fastigheten, säger Staffan Viebke, vd för Jelmtech, till Plastforum. Vi behöver mer utrymme och vill i första hand växa där vi sitter idag.

Till Helsingborgs dagblad säger Karl-Erik Philipsson, delägare i företaget, att Jelmtech inte vill lämna Örkelljunga utan ser orten som en strategisk plats.

Optionsavtalet för marken på Skåneporten gäller fram till 30 juni 2016 och är uppe för beslut i Örkelljunga kommun.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064