23948sdkhjf

LWB och REP etablerer samriskbolag i Kina

Tillverkarna av gummiformsprutningsmaskiner, tyska LWB Steinl, och franska REP International, har etablerat ett samriskbolag för att gemensamt möta gummiindustrin i Kina. Företaget kommer att heta United Rubber & Plastic Machinery.
Utanför den kinesiska marknaden, kommer företagen även fortsättningsvis att förblir oberoende, och fungera som konkurrenter i likhet med tidigare.

Såväl LWB som REP, har varit verksamma på den kinesiska marknaden sedan tidigare. I ett pressmeddelande säger de att de är närvarande i Kina sedan flera år, men att de inte överlappar varandra på denna marknad. Istället ska den strategiska alliansen stärka de båda aktörerna på den växande kinesiska marknaden.

Platsen för den nya anläggningen är Langfang i sydöstra Peking, där LWB har sin fabrik sedan 2009. Den nya anläggningen, som är planerad att vara klar i slutet av 2014 kommer att ha en produktionsyta på 2500 kvadratmeter. Här kommer de båda aktörerna att uteslutande producera maskiner exklusivt för den kinesiska marknaden.

I fabriken kommer United Rubber & Plastic Machinery även att tillverka en helt ny maskinserien, speciellt anpassade till den kinesiska marknaden. Den nya maskinserien kommer att acceptera befintliga formar som fungerar på såväl Rep som LWB-maskiner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078