23948sdkhjf

Oj oj oj vilken fest!

Dessa rader skrivs dagen efter. Dagen efter Plastics Industry Awards prisutdelning med middag och underhållning på Scandic Malmö. En mycket trevlig tillställning där Plastforum naturligtvis deltog och också fick äran att dela ut pris till Årets Råvarudistributör.
Men även mässdagen på mässan Plastteknik på MalmöMässan var en fest, en fest i färger, sorl, innovationer, produkter, seminarier, mingel och samtal. I vår monter bjöd vi på kaffe och pratade plast med många besökare, vi fick se nyheter i olika montrar, prata med utställare och andra besökare och nätverka riktigt ordentligt. Jag gick runt i gångarna och njöt av att se en bransch, som enligt mitt tycke frodas och andas positivism.

Har sagt det förr och säger det igen, det ska sannerligen bli roligt att lära känna er alla inom plast-Sverige (och Skandinavien för den delen också). Det märkte jag i alla de samtal jag hade under onsdagskvällens branschfest. Massor av initierade samtal som jag hoppas kan leda till många spännande reportage, artiklar och events framöver.

Apropå fest, nästa gång det är fest, så bjuder vi på Mentor och Plastforum in till Entreprenörsdagarna i Båstad 23-25 juni, där Plastforum arrangerar Plastic Today den 24 juni. Då ska vi blanda seriositet i ett spännande seminarieprogram med glam och mingel och tennisturnering. Läs mer på www.plastictoday.se

Till dess att vi ses igen, i Båstad om inte annat, så kan ni njuta av denna utgåva av Plastforum som tar upp det som hände på Plastteknik, en bevakning från konferensen Svensk Kompositforskning, företagsbesök i Norrland och spännande forskningsreportage från Closing The loop samt mycket mycket mera.

Mycket nöje!

Martin Dyberg

Chefredaktör

Plastforum
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078