23948sdkhjf

Euroform tror på nyanställning till hösten

Omfattande samarbeten såväl inom fordons- som medicinteknikindustrin för att Euroform i Motala troligtvis kommer att behöva närmare 20 personer efter sommaren.
Tidigare har Plastforum rapporterar om Euroforms expansionen med anledning av en stor order från Nevs, National Electric Vehicle Sweden AB, i Trollhättan. Andra produkter är dörrpaneler till lastbilstillverkare som Volvo, Scania och Daimler.

Under förra året etablerade företaget dessutom ett samarbete med svenska Vigmed AB gällande nålskydd till engångssprutor.

– Vi är i uppstarten av det här och har fortfarande en hel del att göra innan vi kan vara i full gång, men vi tror mycket på nålskyddet och ser en fantastisk utveckling, säger företagets vd Håkan Jimstad till Östgötacorrespondenten.

Det är framförallt till följd av det senare samarbetet som företaget kommer att behöva nyanställa folk, då Jimstad räknar med att så småningom få igång en produktion som rullar sju dagar i veckan i fem skift. För detta planerar företaget att nyanställa personal, i första hand maskinoperatörer, under hösten.

– Det kan röra sig om allt mellan 15 och 20 personer som vi måste ta in, säger Håkan Jimstad till tidningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078