23948sdkhjf

Förvärv gör 3D-printjätten än större

Jätten inom 3D-print och lösningar inom additiv tillverkning, Stratasys Ltd, har blivit än större. Nyligen förvärvades de båda privatägda bolagen Solid Concepts Inc. och Harvest Technologies.
Solid Concepts uppges vara Nordamerikas största oberoende servicebyrå för additiv tillverkning. Bolaget har sju anläggningar i Nordamerika och har en brett utbud av tjänster. Förutom 3D-print, additiv tillverkning och snabba prototyper kan företaget erbjuda CNC-bearbetning, uretangjutning, formsprutning och verktygsframställning.

Texasbaserade Harvest Technologies, är specialiserade på additiv tillverkning och en maskinpark som består av 40 lasersintringsmaskiner.

- Genom förvärvet av dessa två unika företag, får Stratasys ett brett utbud av lösningar utbud med teknik och decennier av applikations- och tillverkningserfarenhet, säger Stratasys VD David Reis i ett uttalande.

Det var i december 2012 som de två företagen Stratasys Inc. och Objet Ltd gick samman som Stratasys Ltd. under beteckningen SSYS. Det sammanslagna bolaget registrerades då på NASDAQ-börsen
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078