23948sdkhjf

Att mässa en massa

Att anordna en mässa, oavsett storlek kräver en solid organisation. Säljkrafter, planering, monterbyggare, och projektledare måste fungera optimalt ihop för att man ska kunna lyckas locka både utställare som besökare.
Men att gå på mässa kräver också sin man eller kvinna. Man ska planera sin mässdag, så att man får ut så mycket som möjligt av sitt besök, man ska för titta på hemsidan, och eventuellt boka in möten, se vilka produkter eller nyheter som visas upp, man ska göra plats i kalendern just den aktuella dagen, och man ska hitta rätt mässklädsel, propert men bekvämt.

Nu är det snart många mässor på lut, i skrivande stund pågår JEC i Paris, i april kommer Plastteknik i Malmö och i november arrangeras Elmia Subcontractor i Jönköping.

Plastforum kommer att synas på många mässor både i år och framgent, och vi är på jakt efter det senaste som marknaden vill visa upp. Vilka är trenderna, vart är industrin på väg?, Intressanta spörsmål som vi nyfikna journalister vill ha svar på.

Hur som helst, jag ser fram emot att träffa er alla på årets mässgolv, nu närmast i Malmö, 9-10 april. Kom gärna förbi vår monter, G:06, och drick en kopp kaffe och prata plast, eller andra intressanta ämnen. Plastforum finns alltid till för er.

Martin Dyberg

Chefredaktör Plastforum
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062