23948sdkhjf

Effektiva energikedjor rena sparbössan

Igus nya installations-/transportställningar sänker enligt företaget processkostnaderna med ända upp till 80 procent.
Den lilla Readychain Rack Light passar också färdigbestyckade skräddarsydda energikedjesystem i mindre applikationer. Den större modellen ger i sin tur utökade möjligheter i mer komplexa applikationer.

Ju snabbare energikedjan är monterad på maskinen desto snabbare blir installationen färdig. Den slutliga anpassningen görs på stället med hjälp av teleskopstöttor utan mallar och med millimeterprecision anpassas systemet till maskinens gränssnitt på mindre än en dag.

På så sätt reduceras processkostnaden i prototypfasen med upp till 80 procent och under installationsprocessen som helhet upp till 50 procent.

Igus har även kompletterat sitt urval av xiros-kullager med nyutvecklade ändproppkullager avsedda för såväl nya maskiner som vid eftermontering. Kullagren är tillverkade av en specialplast som klarar höga rotationshastigheter på upp till 1800 rpm vid jämn gång. Kulor av glas, plast eller rostfritt stål befinner sig i en bur av polyamid med hög hållfasthet och seghet samt korrosions- och kemikaliebeständighet. Störningsfri drift under längre perioder kan ske i temperaturinternvall från minus 40°C upp till 80°C.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078