23948sdkhjf

Lämnar Stockholm för Öresund

Specialkemikalieföretaget Deflamo AB flyttar sitt svenska huvudkontor till Öresundsregionen. Genom flytten kommer företaget närmare sina kunder och kan därigenom förstärka organisationen och effektivisera verksamheten.
- Öresundsregionen har av olika skäl blivit centrum för den svenska kemiindustrin och för forskningsintensiva företag som Deflamo är det enklare att rekrytera ledande kompetens inom vårt område här, säger Fredrik Westin, vd på Deflamo.

I ett pressmeddelande skriver företaget att det befinner sig i en pågående expansion där behovet av spetskompetens då är en avgörande framgångsfaktor. Placeringen i Öresundsregionen kommer att underlätta rekryteringen av personal till både den kommersiella och den tekniska sidan.

Flytten beräknas vara genomförd under tredje kvartalet 2014.

Företaget utvecklar, producerar och marknadsför ett miljövänligt och biologiskt nedbrytbart flamskyddsmedel, Apyrum, till tillverkningsindustri och tjänsteföretag i Europa. Flamskyddsmedlet ersätter farliga flamskyddsmedel som innehåller till exempel brom, klor, antimon, bor och fosfatestrar med ämnen som är ofarliga för miljö och hälsa.

Red. kommentar: Då företagets nuvarande VD Fredrik Westin slutat och nye VDn Magnus Jörsmo inte tillträder sin post förrän måndagen den 3 februari har Plastforum inte fått besked om företagets placering blir i Helsingborg eller Malmö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078