23948sdkhjf

3D-print dragplåster på Euromold

En teknik- och affärsspäckad konferens om 3D-print och additiv tillverkning. Det blir ett av de tyngsta inslagen på verktygs- och produktutvecklingsmässan Euromold i december.
Konferensen heter "Business and Investment Opportunities in Additive Manufacturing and 3D Printing" och leds av konsulten Terry Wohlers, sedan över 15 år den mest framträdande experten på området.

MÄSSAN UTLOVAR en konferens med konkreta produktexempel och fördjupad insikt i vad som pågår på marknader som till exempel Kina och USA.

Utveckling och trender inom medicinteknik ägnas särskilt mycket uppmärksamhet. Detsamma gäller frågan om upphovsrätt kopplat till investeringar i de nya additiva tillverkningsteknikerna.

En summering av pågående forskning och statliga investeringar rundar av programmet och visar att investeringsbehoven och teknikernas ekonomiska potential sedan länge finns på statsmakternas agenda.

NIO TALARE från Kina, Tyskland, Nya Zeeland, Sydafrika, Belgien och USA delar enligt mässan med sig av sina visioner om marknader, företag, produkter och tjänster.

Euromold 2013 arrangeras på Frankfurtmässan den 3-6 december. Konferensen hålls på torsdagen den 5 december.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063