23948sdkhjf

PlaCell har fått ny ägare

Sedan den 11 september ägs Gislavedsföretaget PlaCell AB av IBEL Group AB. Magnus Tibratt, VD för PlaCell ser positivt på det inträffade och tror att det förändrade ägandet kommer att bli en positiv injektion för företagets kommande utveckling.
De nya ägarna är en grupp investerare med bas i Mellanöstern, som i sin tur tecknat ett förvaltningsuppdrag med svenska IBEL Group AB.

Säljare är investmentbolaget Nischer AB vars verksamhet består av det helägda dotterbolaget IndustrIQ med fokus på industri- och verkstadsbolag.

Jonas Ollas, styrelseledamot och ägarrepresentant i IBEL Group säger i uttalande att de nya ägarna har som ambition att fortsätta satsa på tillväxt och utveckling så att PlaCell när sin fulla potential. Ingen förändring av organisationen är planerad i detta nu.

Magnus Tibratt, VD för PlaCell AB säger till Plastforum att försäljningen inte kommer att leda till något negativt för företaget, snarare positivt.

-Vi kommer att få ett mer aktivt ägande. Tidigare befann vi oss i en börsmiljö, nu hamnar vi i ett privatägt ägande, vilket vi ser som positivt.
PlaCell AB är ett legotillverkande företag med lång erfarenhet av formsprutning av termoplaster med kunder inom bilindustrin och vitvarubranschen.


Magnus Tibratt, VD för PlaCell AB.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063