23948sdkhjf

Industriell innovationsutbildning

Sveriges första utbildning i praktisk innovation startar i januari. Den vänder sig mot alla som är involverade i förändringsprocesser av olika slag och målet är att deltagarna ska skapa mervärde i sina företag.
Googol Innovation Academy kommer att rikta sig till alla som är inblandade i förändringsprocesser som exempelvis forskning, utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning. Utbildningen har utformats av handledare med erfarenhet från utvecklingsarbetet inom Akzo Nobel, Astra Zeneca, Nestlé och Tetra Pak.

– Visst har olika branscher olika typer av utmaningar när det gäller innovation, utveckling och tillväxt. Men erfarenheten visar att alla företag har ett stort gemensamt problem: att samarbeta över de interna gränserna och ta vara på allas idéer på ett kreativt och flexibelt sätt, säger Innovation Academys rektor Bo Olsson, tidigare chef för FOU-verksamheten på Astra Zeneca till Kvalitetsmagasinet.

Deltagarna kommer att utgå ifrån konkreta utvecklingsprojekt från sina företag och arbeta tillsammans för att hitta nya affärsmodeller, projektledningsmetoder och samarbetsformer som ska främja innovation.
(saxat från vår systerportal www.processnet.se)

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126