23948sdkhjf

Jie Mei Precision Mould till Sverige

Jie Mei Precision Mould Ltd är ett av Kinas mer välrenommerade verktygsföretag som levererat formverktyg till svenska företag under 10 år. Jie Mei blir nu också den första kinesiska leverantören inom branschen som tar steget att öppna kontor med egen personal i Sverige, närmare bestämt i Enköping.
Det nya försäljnings- och servicekontoret ska ansvara för försäljningen i Norden och norra Europa. Syftet med etableringen är att närma sig kunderna och därigenom stärka varumärket i Europa och Norden.

Under de senaste tio åren har företaget exporterat verktyg till ett flertal svenska företag, och man är globalt ”preferred supplier ” av formverktyg åt bland andra Magna, HCM, Husqvarna och Gardena. JieMei Group tillverkar förutom formverktyg även mobiltelefoner och elektronisk apparatur.

På grund av en ökad efterfrågan har företaget byggt ytterligare en ny verktygsfabrik i Kina, med högeffektiva verktygsmaskiner och med en utökad kapacitet på upp till 30 tons formverktyg. Tillsammans med kortade ledtider och en flexibel produktion räknar man med att gemensamt producera 400 formverktyg per år. Det finns även planer på ytterligare expansion med fler fabriker.
Som ett led i företagets expansion och utveckling vill Jie Mei stärka sitt varumärke i Europa och Norden genom att etablera ett säljkontor för Norden och norra Europa med säte i Enköping, Sverige. Därmed blir Jie Mei den första leverantören av formverktyg från Kina med egen personal i Sverige. Planer finns att etablera liknande verksamheter i USA och södra Europa under 2012.

Representant för Jie Mei i Sverige och norra Europa är Per Wadström som till sin hjälp kommer han att ha Kent Henriksson. Båda har lång erfarenhet av plastbranschen och hög kompetens inom detaljkonstruktion, verktygsframtagning och produktion. Under senare år har båda arbetat med import av verktyg från Kina och Jie Mei.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.055