23948sdkhjf

Styr formtemperatur och vattenflöde

Engel flomo är en av de minsta elektroniska utrustningarna för manuell konfigurering av temperaturstyrning och vattenfördelning. Fördelaren kan monteras i anslutning till formverktyget för att minimera värmeförlusterna.
Utrustningen passar för permanent övervakning av alla kyl- och tempereringskretsar i formsprutmaskiner och formverktyg. Eftersom den arbetar elektriskt är detta ett extremt ekonomiskt alternativ till underhållsintensiva kylvattenbatterier med inspektionsglas.
Vatten matas in från vattenmagasin genom ett centralt intag eller från temperaturstyrningsutrustning på förgreningen där matningstryck och temperatur mäts. Temperaturmätningen fungerar som en kontroll av att temperaturstyrningen och/eller kylsystemet arbetar som det ska. Signalerna för tryck, temperatur och flöde förs över via gränssnitt till formsprutmaskinen för analys och lagring.
Engel flomo är integrerat med CC 200-styrningen på Engels formsprutmaskiner. Integreringen ger ökad processäkerhet och kräver ett absolut minimum av underhåll och service. Modulen har fyra eller åtta inlopp och kan parallellkopplas till större paket, flödeshastigheterna mellan 1-15 liter per minut eller 2-40 liter per minut.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078