23948sdkhjf

Ny generation skikttjockleksmätare

Karl Deutsch Nordiska AB i Västerås lanserar en helt ny generation av skikttjockleksmätare från Elcometer, där man lyckats kombinera en rad smarta funktioner i ett ännu mer lättanvänt instrument än tidigare.
Elcometer 456 har en ny stor färgdisplay där man enkelt kan läsa av uppmätt skikttjocklek. Instrumentet har gjorts mer robust och störsäkert för att passa den tuffa miljö där den gör mest nytta, samtidigt som stor hänsyn tagits till ergonomisk design.
Bland de nya funktionerna finna snabbare mätning med hela 70 mätvärden per minut, utrustningen har permanent upplyst autoroterande färgdisplay, den har minne för kalibreringar och automatisk kalibrering enligt ISO 19840. Dessutom ingår Bluetooth och USB i alla modeller.
Likaså ingår en ny version av den fria programvaran ElcoMaster 2.0. Med denna kan man enkelt anpassa sina rapporter för olika applikationer. Programmet kan även hantera andra typer av mätningar för ytkontroll som exempelvis fukt och temperatur, ytprofil och glans i en och samma rapport.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079