23948sdkhjf

Fortsatt positiva siffror för Songwon

Globala tillsatsleverantören Songwon Group visade en fortsatt positiv trend när de redovisade sin resultatrapport för årets andra kvartal. Nettovinsten för andra kvartalet 2010 landade på 7 miljarder sydkoreanska KRW (motsvarande 371 miljoner SEK) vilket innebär en nettovinst för årets första sex månaderna på cirka 700 miljoner svenska kronor.
Vidare redovisade koncernen försäljningsintäkter på 139,66 miljarder KRW. Jämfört med årets första tre månader ökade koncernen sin försäljning med tolv procent. Vid sidan av den ekonomiska rapporteringen informerade företagets koncernchef om en avsiktsförklaring om att förvärva en andel i en stor kinesisk tillverkare av thioestrar, inom ramen för sin kinesiska och global strategi.
-Vi är glada att rapportera ännu ett positivt resultat för Songwon. Resultaten har vi uppnått trots en fortsatt allvarlig ökning av råvarukostnaderna, som inte visar tecken på avmattning, och en instabil valutasituation, sa Songwons ordförande och koncernchef Jongho Park. /SongwonGroup

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078