23948sdkhjf

Ökar kapaciteten på amidbaserade tillsatser

I linje med sin tillväxtstrategi har Croda aviserat att de planerar för en investering inom additivverksamheten vid fabriken i brittiska Hull. Här sitter gräddan av företagets kärnkompetens för tillverkning av amidbaserade friktionstillsatser som används i en mängd olika polymerer.
Croda Polymer Additives är en av de ledande tillverkarna av effektgivande additiv mot plast- och förpackningsindustrin. Nyligen tillkännagav de en expansion vid verksamheten i brittiska Hull. Investeringen som är i mångmiljonklassen gör de för att kunna försäkra sig om att ge ett fortsatt stöd åt sina kunder runt om i världen då efterfrågan på plaster och tillsatser fortsätter att växa.
Företaget har redan gjort en rad investeringar vid anläggningen i Hull. Förutom förbättringar i form av förbättrad produktivitet och avkastning i produktionen, har de uppfört ett vindkraftverk på 2 MW som ska bidra till anläggningens energibehov och minska koldioxidutsläppen. Den investering som nu komma skall innebär att Croda tar ytterligare ett steg för att öka avkastningen i fabriken.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078