23948sdkhjf

Composite Scandinavia kontrakterar TTA GAS

Piteåföretaget Composite Scandinavia AB har undertecknat ett stort kontrakt med TTA GAS Vietnam. Kontraktet omfattar leverans av cylindrar från den svenska fabriken till Vietnam, samt leverans av en komplett state-of-the-art tillverkningsanläggning till företagets lokaler i Vietnam.
Enligt ett pressmeddelande från Composite Scandinavia är kontraktet bara början på ett långvarigt samarbete mellan Sverige och Vietnam på LPG marknaden. TTA GAS har redan idag egen tillverkning, distribution och försäljning av gasol flaskor på den vietnamesiska marknaden, ”vilket gör dem till en perfekt partner för att inrätta en lokal tillverkningsenhet”, står det i pressmeddelandet.
Det vietnamesiska förtaget kommer att införa Piteåföretagets designade cylinder Passion 10 till den vietnamesiska marknaden.

Passion är en serie transparenta gasbehållare med ny läcker design. Cylindern är av glasfiberarmerad vinylester som gör behållaren stark och säker, samtidigt som den väger nästan 50 procent mindre än en vanlig stålcylinder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08