23948sdkhjf

Impact Coatings satsar på Kina

Impact Coatings, som tillverkar utrustning för metallisering på plast, har tecknat ett agentavtal med Ekpac Taiwan Limited. Avtalet avser försäljning av det nyutvecklade beläggningssystemet PlastiCoater i Kina och Taiwan.
Metallisering av plast är ett behov som återfinns hos flera tusen plastformsprutare över hela världen. För att bearbeta dessa avser Impact Coatings att bygga upp ett nätverk av lokalt förankrade agenter. Tack vare produktens enkelhet är det också fullt möjligt att sälja och installera produkten utan omfattande PVD-kompetens.
Ekpac har 6 regionkontor i Kina och Taiwan och har 300 anställda. Företaget har sina rötter som svenskt handelshus redan på 1600-talet och har varit etablerade i Kina sedan 1910.
Regionen Kina och Taiwan är en av de största marknaderna för PlastiCoatern i världen. Här finns ett växande kapacitetsbehov och en stark efterfrågan på lösningar som höjer kostnadseffektiviteten och kortar ledtiderna. Målgruppen omfattar såväl internationella företags produktionsenheter i dessa länder, samt inhemska företag. Impact Coatings erbjudande till formsprutare att själva ombesörja metallisering integrerat i sitt produktionsflöde har mottagits med stort intresse.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063