23948sdkhjf

SGF belönar ”exceptionell” student

Susanne Blomgren har belönats av Sveriges Gummitekniska Förening för att ha genomfört en av de bästa TSGF-tentamina på många år.
Sveriges Gummitekniska Förening (SGF) bildades år 1950. I syfte att främja den gummitekniska utbildningen genomför SGF sedan 1955 utbildning och tentamen som leder till den s k TSGF examen.
Utbildningen har under senare år genomförts i regi av Läroverket AB och omfattar 18 månaders deltidsstudier. Fram till detta år hade 196 SGF-medlemmar klarat examen.
Årets TSGF-examen har resulterat i att ytterligare sju kandidater har blivit godkända. Dessa är Susanne Blomgren, Markus Nykvist, Pär Lidén, Stefan Olausson, Anders Rosengren, Peggy Håkansson och Andreas Pettersson.
SGF:s styrelse har beslutat att till Susanne Blomgren utdela ett stipendium på 8 000 kronor för att ”hon vid sin TSGF-tentamen visade en synnerligen imponerande hög, jämn och bred kunskapsnivå och att hon därvid utmärkte sig på ett exceptionellt sätt inom samtliga förekommande ämnesområden. Detta har resulterat i att hon har genomfört en av de bästa TSGF tentamina på många år.”
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078