23948sdkhjf

Trängsel till nästa Chinaplas

Medan andra plastmässor brottas med svikande intresse från utställare och besökare slår den största plastmässan i Kina, Chinaplas, nya rekord. Mässan till våren i Shanghai är redan nu överbokad med över 30 procent!
För att klara trycket från alla utställare som vill vara med på nästa Chinaplas, i Shanghai den 19-22 april nästa år, kommer arrangörerna att bygga tillfälliga hallar mellan de befintliga 11 utställningshallarna. Trots det kan man inte på långa vägar ta emot alla utställare som vill vara med.
Just nu överbokningen uppe i över 30 procent och nya utställare som hamnar på väntelistan tillkommer hela tiden, konstaterar arrangören Adsale i ett pressmeddelande.
Orsaken till det rekordstora intresset är, enligt Adsale, att många bolag inte minst i Kina nu ser att konjunkturerna snabbt är på väg upp och man vill inte missa att vara med i uppgången.
Totalt kommer utställarna att samsas om en utställaryta på 150 000 kvadratmeter. Bland utställarna finns så gott som samtliga större råvaru- och plastmaskinföretag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112