23948sdkhjf

Stororder till Schoeller Arca Systems

Posten Norge A/S lägger en stororder på 2 000 hopfällbara pallcontainrar hos Schoeller Arca Systems i Perstorp. Denna nya serie av pallcontainer är tillverkad av återvunnen plast och ligger helt i linje med Postens satsning på miljövänlig och kostnadseffektiv posthantering.
Posten Norge håller som bäst på att bygga ett helt nytt distributionscenter strax utanför Oslo. I samband med bygget har Posten Norge beslutat att ersätta den traditionella metallvagnen i postsorteringen med en hopfällbar pallcontainer av plast. Posten Norge har sedan tidigare stor erfarenhet av att använda hopfällbar pallcontainer, så själva grundkonceptet är inget nytt.
Schoeller Arca Systems fick möjlighet att erbjuda Posten Norge den nya FLC Magnum Blackline under upphandlingen. Det är en helt ny serie hopfällbar pallcontainer som är tillverkade av återvunnet plastmaterial. Posten Norge arbetar för en miljövänligare och kostnadseffektivare posthantering. FLC Magnum Blackline är helt i linje med deras ambition.
”I konkurrens med andra leverantörer valde Posten Norge Schoeller Arca Systems för de kan leverera en miljövänlig och bra produkt i återvunnet material och till ett konkurrenskraftigt pris”, säger Amund Kjernli som är emballageansvarig hos Posten Norge A/S.
Schoeller Arca Systems är världsledande tillverkare av plastbaserat returemballage med huvudkontor i Zwolle, Holland. Koncernens skandinaviska försäljningskontor och produktionsenhet finns i skånska Perstorp. Hela koncernen omsätter 498 MEUR och har 1300 anställda varav 44 i Perstorp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078