23948sdkhjf

Plaströrbolag går samman

Retherm AB och Armaturjonsson VVS-System AB går samman under namnet Retherm Armaturjonsson AB. Båda bolagen tillverkar och marknadsför plaströrsystem.
Enligt ett pressmeddelande kompletterar bolagens produkter och system varandra på ett förmånligt sätt. Gemensamma varuvägar och kunder gör samgåendet till ett naturligt led i de båda bolagens utveckling och stärker dess position på marknaden, heter det.
Retherm AB bildades 1982 av familjen Rydén med basverksamhet i avluftaren Spirovent, samt plaströrsystem från Aquatherm. Bolaget har haft en positiv utveckling under åren, vilken har fortsatt även efter det att Ernström Handel & Industri AB köpte bolaget under 2008.
Armaturjonsson VVS-System AB etablerades i november 2004 och är ett dotterbolag till det norska Armaturjonsson AS. Bolaget har haft en betydande tillväxt inom rör-i-rör-system.
Retherm AB och Armaturjonsson VVS-System AB är helägda dotterbolag inom Ernström Handel & Industri-koncernen.
ReTherm Armaturjonsson AB kommer även i fortsättningen att satsa på plaströrsmarknaden. Försäljningen av Spirovent avluftarprogram fortgår som vanligt utan några förändringar.
Lager och huvudkontor ligger i Frillesås.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126