23948sdkhjf

”Återhämtning klar 2011”

– Redan 2011 kan återhämtningen vara klar och då kan vi ligga på siffror i nivå med de vi hade före finanskrisens intåg under 2008. Det säger Mattias Persson, försäljningschef för Polykemi, efter att ha gjort en omvärldsanalys med hjälp av personal och agenter från en rad olika länder.
En tydlig, om än försiktig, optimism visade sig när kompounderingsföretaget Polykemi samlade sina agenter och försäljare runt om i världen till ett tvådagarsseminarium i Ystad.
– Vi ser absolut optimistiskt på framtiden. Visst finns fortfarande en viss oro, men jag vågar säga att optimismen klart lyser igenom. När vi analyser våra egna och våra agenters konjunkturanalyser vågar vi absolut tro på en positiv framtid för plastindustrin. Redan 2011 kan återhämtningen vara klar och då kan vi ligga på siffror i nivå med de vi hade före finanskrisens intåg under 2008, säger Mattias Persson, försäljningschef på Polykemi i Ystad.
Polykemi har samlat personal och agenter ifrån bl a Kina, Iran, Tjeckien, Benelux-länderna, Tyskland, Schweiz, Österrike, Danmark, Norge och Sverige.
– Vi på Polykemi i Sverige känner redan en positiv förändring i konjunkturläget. Efterfrågan ökar. Men vi anser det vara oerhört viktigt att stämma av med våra agenter och personal runt om i världen. Här under vårt seminarium i Ystad diskuterar vi igenom de framtida strategier och mål. Då måste vi också ha en underbygd omvärldsanalys, berättar Mattias Person.
– Det är ganska tydligt att bilindustrin är på väg att återhämta sig. Det ser vi naturligtvis som oerhört positivt och det ger dessutom indikationer på att vi är på väg ur konjunktursvackan, säger Mattias Persson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078