23948sdkhjf

Haitians kompakta hybridmaskin

Haitians Jupiter-serie med låskrafter från 12 000 till 60 000 kN når nu framgångar även i Europa. Den dynamiska servodrivningen för denna tvåplattmaskin, används redan i Haitians Mars-serie och ger enligt företaget en energibesparing på upp till 80 procent, jämfört med maskiner med konstantpumpar.
Den enskilt viktigaste delen i denna teknologi är samarbetet mellan den nästan ljudlösa, styrda hydrauliken som förbrukar betydligt mindre kylvatten och servodrivningen som använder ett variabelt motorvarvtal på 0-2000 varv/minut.
Drivningen är bara igång när det verkligen behövs, med andra ord bara när maskinen är i rörelse. Maskinen stänger av helt under kyl- och eftertryckstiden. Detta ger den största energibesparingen.
I övrig karakteriseras maskinserien av kompakt design och gott om plats för produktion av stora detaljer. Fyra oberoende mekaniska låsfunktioner ger en stabil rörelse och stor flexibilitet även för större verktyg. Det uppgraderade guidningssystemet för rörliga formbordet är nytt och stabiliserar rörelsen samt kompenserar eventuell ojämn golvyta i produktionshallen.

Haitians Jupiter-serie av formsprutmaskiner har ett energisparande drivsystem som spar ända upp till 80 procent jämfört med maskiner med konstantpumpar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062