23948sdkhjf

Götene Plast bakom Aga-satsning

Det blir Götene Plast AB i Götene som ska tillverka den kolsyremaskin som Aga lanserar till hösten under eget varumärke. Gasleverantören Aga satsar nu nämligen på att åter bli ett namn hos privatkonsumenterna.
Sveriges största gasleverantör Aga siktar nu mot privatkonsumenterna och lanserar till hösten en kolsyremaskin under eget varumärke. Maskinen tillverkas i Sverige av Götene Plast och kommer att säljas genom fackhandeln, med målet att även finnas i inredningsbutiker, över hela landet.
Som ett led i satsningen på konsumentprodukter har man på AGA rekryterat en ny affärsansvarig med stor erfarenhet från varumärkesarbete och detaljhandel. Till uppgifterna hör bland annat att etablera nya distributionskanaler och ett nytt marknadstänk på Aga.
I Sverige väljer allt fler konsumenter att kolsyra sitt vatten hemma, både av ekonomiska skäl och med hänsyn till miljön. Med produktionen av en egen kolsyremaskin hakar Aga också på trenden med snygga hjälpmedel i köket.
Götene Plast AB är en plastbearbetare med inriktning på formsprutning, som i huvudsak sysslar med legotillverkning. Företaget omsätter omkring 90 miljoner kronor och har drygt 30 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062