23948sdkhjf

K blir åter fullt

Trots att världens plastindustri befinner sig i djup kris, blir det fullsatt på nästa K-mässa i oktober 2010. Då tror nämligen de flesta att det är full fart i industrin igen.
När bokningen till K 2010 stängde i månadsskiftet maj juni, kunde arrangören Messe Düsseldorf bara konstatera att det åter blir fullt. Det betyder att drygt 3 000 utställare bokat plats och att allt tillgängligt utrymme i de 19 hallarna är intecknat.
Dessutom, påpekar Messe Düsseldorf i ett pressmeddelande, ”är alla de stora namnen ombord”.
Enligt Messe Düsseldorfs VD Werner Matthias Dornscheidt beror det goda bokningsläget på att industrin är övertygad om att i oktober 2010 kommer ekonomin att ha vänt upp igen och hjulen åter att snurra för fullt.
– Vi ska göra allt vi kan för att K 2010 ska bidra till att generera ett uppsving i affärerna för de deltagande företagen, säger han i en kommentar.
De flesta av de utställare som kommer till K 2010 kommer från Tyskland följt av Italien, Österrike, Schweiz och USA. Deltagandet från asiatiska producenter i Kina, Taiwan och Indien blir dock allt större, konstaterar arrangörerna. Förutom mer etablerade företag har också en lång rad nya utställare anmält sig.
K 2010 öppnar den 27 oktober och håller på fram till den 3 november.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063