23948sdkhjf

Tyst kompressor i världsklass

Atlas Copco har utvecklat de nya kompressorerna GA 11+- 30 kW med fast varvtal och de varvtalsreglerade GA 15-30 VSD. Serien har även utökats med en ny 26 kW-modell i respektive utförande.
Serien har fått det nya kontroll- och övervakningssystemet Elektronikon Graphic med förbättrat användargränssnitt och ett flertal energibesparande algoritmer. Samtliga kompressorer klarar att arbeta i en omgivande temperatur av upp till 46°C.
De nya GA-kompressorerna ger optimal tryckluftförsörjning, utan att överdimensionera kompressoranläggningen. Därför kan man för samma applikation välja en mindre kilowattstorlek på kompressorn än tidigare, vilket ger betydande besparingar. Ökade kapaciteten när det gäller fri avgiven luftmängd (FAD) innebär en förbättring med mellan 7-17% för GA+ och 9-24% för GAVSD, vilket ger en FAD i världsklass.
En annan viktig parameter är energikonsumtionen. För GA+ minskar behovet med 3-11% och 11-13% för GAVSD, vilket gör maskinerna i GA-serien till några av de mest energieffektiva på marknaden.


Atlas Copcos nya kompressor ger optimal tryckluftförsörjning, varför en mindre kilowattstorlek på kompressorn kan väljas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078