23948sdkhjf

Ett fast grepp om relingen

Railgrip är ett patentsökt fästsystem med unik vridlåsning som gör att man enkelt och snabbt kan montera och flytta det från en plats till en annan. Bakom innovationen står Pivotion AB i Tranås som tagit fram en hel serie smarta produkter för den sanne båtentusiasten. Pivotron Cup är ett exempel på just en sådan. Produkten är en dricksmugg som man kan hänga ifrån sig direkt på pulpeten, relingen eller grabbräcket utan behov av fasta installationer eller andra permanenta håltagningar i båten.
Till sin hjälp har de haft Distrupol som bidragit med sin kompetens inom verktygsdesign och finjustering samt processhjälp i samband med dubbelsprutningen av muggen.
Muggen formsprutas i två halvor av en polystyrenkvalitet från Ineos Nova. En termoelast används som tätande material. Produkten som sådan består av tre komponenter, alla i olika material. Skalet är formsprutat av en 30 procent glasfiberfylld polyamid från Aquafil som försetts med en hållare av material från Distrupol och Advanced Polymer Alloys.

Den hängande muggen är en av de första produkterna i en serie som skapar ordning och reda ombord på båten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062