23948sdkhjf

Kungsörs Plast expanderar i Frankrike

Svenska bensinrörstillverkaren Kungsörs Plast fortsätter att expandera i Frankrike och investerar i lokal distribution. Enligt företaget innebär Frankrikes nya skärpta miljölagstiftning en ökad tillväxtpotential.
Kungsörs genomför investeringar i större lokaler i utkanten av Paris samtidigt som man ökar satsningarna i Frankrike ytterligare med ett helt nytt lokalt distributionscenter.
Laurent Fert tillsattes som ny platschef för KPS France i november förra året. Han menar att ett lokalt distributionscenter innebär att företaget kan erbjuda kunderna en högre servicenivå.
Förhoppningen är att leveranstiderna kommer att kortas ned från två veckor till mellan 2 och 3 dagar.
Som ett led i förstärkningen av service- och supportkonceptet i Frankrike anställde KPS nyligen också en chef för teknisk service, som även kommer att ansvara för företagets nya utbildningsprogram för installatörer av företagets produkter i fransktalande länder.
Franska myndigheter har nyligen skärpt kraven på såväl kvalitet som egenskaper på de bensinrör som tillåts för installation. Ny lagstiftning antogs förra året, vilken endast tillåter att EN-godkända, dubbelväggiga rörsystem används, i syfte att öka miljöskyddet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078