23948sdkhjf

NPE2009 sänker kostnaderna

Den amerikanska branschorganisationen SPI, The Plastics Industry Trade Association, kommer att ta till ovanliga åtgärder för att behålla besökare och utställare till mässan NPE2009 i juni.
Extraordinära tider kräver extraordinära åtgärder menar SPI:s ordförande William Carteaux. För besökarnas del handlar det om att inträdet hålls på samma nivå som 2006, ungefär 500 kronor, men också att rabatter för grupper blir större och att fler VIP-biljetter blir tillgängliga.
Utställarna kommer att få rabatter och fördelar beroende på hur stora utställningsmontrar de har. De största ska få bidrag som täcker installation och drift av den utrustning som man använder. De mindre utställarna får istället en rabatt på de tjänster som erbjuds av utställningsarrangörerna.
Åtgärderna motiverar Carteaux också med att organisationen vill sätta topp för den negativa retorik som råder. Ingen annan tillverkningsindustri spänner över så många sektorer av den globala ekonomin, därför bör plastbranschen ta steget och leda visa vägen menar han.
Förutom själva utställningen och mässan kommer NPE att anordna sju stycken konferenser där sammanlagt 1 000 presentationer kommer att hållas.
Mässan arrangeras i Chicago 22-26 juni.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063