23948sdkhjf

Formgummigruppen blir grossister

Historiskt har Formgummigruppen tvingats säga nej till intressanta order om de varit för stora. Idag finns inte den avgränsningen. För två år sedan beslutade sig koncernledningen för att något nytt måste till för en ökad ekonomisk tillväxt och framtida överlevnad.
Genom nyvunnen grossistverksamhet och samarbete med partners med kapacitet att tillverka stora volymer av slangar, profiler och formgjutet gods når Formgummigruppen idag ut till kunder som tidigare inte funnits på gummikoncernens karta.
Tack vare externa kanaler kan gruppens företag idag ta hand om såväl stora som små volymer, vilket innebär att numera har tillträde till de stora drakarnas dansgolv.
Det faktum att de börjat bedriva tradingverksamhet innebär inte att de tappar produktion på hemmaplan. Istället menar Henrik Hansson marknadsansvarig för Formgummigruppen att det kan medföra nya fräscha order även för den egna svenska produktionen.
Nytt sedan februari är att de har standardsortiment på gummidämpare och maskinfötter. Senare i år lanserar de även ett standardsortiment på listprofiler.

Vi har öppnat ett bredare fönster mot kunder som är intresserade av både stora och små volymer och som vill handla allt av en och samma leverantör, säger Henrik Hansson marknadsansvarig för Formgummigruppen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094