23948sdkhjf

Ergonomidesign satsar på Konstruktion & Design

Ergonomidesign, som till stor del arbetar med polymera material, gör en större satsning på mässan Konstruktion & Design. Då kommer det internationella designföretaget att visa upp flera av sin skapelser.
I Ergonomidesigns monter på Konstruktion & Design, som går av stapeln 10-12 mars på Svenska Mässan i Göteborg, kommer svenska sportbilen Koenigsegg att bli ett av dragplåstren.
David Crafoord, designer på Ergonomidesign, var huvudansvarig för formkonceptet och designarbetet med bilen. Han menar att målet var att skapa en sportbil med nordeuropeisk personlighet och tidlös design, med inspiration från hydrodynamiska djur som till exempel delfinen.
Enligt Krister Torssell, vd för Ergonomidesign, kretsar företagets verksamhet kring innovativ design, material och teknik. Bland annat vill man nå ut till företag som ser design som en konkurrensfördel.
Förutom sportbilen kommer Ergonomdesign att bland annat visa upp mobiltelefoner som är särskilt designade för seniorer. Telefoner som Ergonomidesign tagit fram på uppdrag av Doro.
Ergonomidesign har ett 60-tal medarbetare och kontor i Stockholm, Tokyo, Boston, London och Bern. Montern på Konstruktion & Design innebär den största satsningen som företaget gjort på en mässa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063