23948sdkhjf

Ny branschansvarig för SPIF på gång

Arbetet med att hitta en ny branschansvarig för Svensk plastindustriförening, SPIF, har gått in i slutskedet. Antalet tänkbara kandidater för att ersätta Lars Nordfors har minskats till fyra.
Tillfällig branschansvarig på SPIF är Anders Ekdahl, vd för Svensk industriförening, SINF. Han berättar att tänkbara kandidater har vaskats fram av ett bemanningsföretag.
- Vi har arbetet med att hitta en ny ansvarig sedan Lars Nordfors slutade. Under de senaste veckorna har vi träffat kandidaterna, säger Ekdahl.
Han tillägger att man goda förhoppningar om att snart ha en ny branschansvarig på plats inom organisationen. Men vilka de möjliga kandidaterna är vill han inte avslöja.
Lars Nordfors lämnade tjänsten i slutet av september efter att han tackat ja till ett erbjudande om anställning som chefsjurist på Företagarna. Den tjänsten kommer Nordfors att påbörja i mitten av december.
- Men jag kan ju plastbranschen, och även om det är svårt att säga säga så kommer jag säkert att ha kontakt med branschen i framtiden, berättar Nordfors för Plastforum.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078