23948sdkhjf

Från klarhet till klarhet

LyondellBasell Industries lanserar en ny experimentell specialkvalitet som de menar är en klar inbrytning i segmentet högpresterande metallocenbaserade polyolefincopolymerer och ett glasklart och kostnadseffektivt alternativ till polykarbonat.
Företaget har använt sin patentskyddade katalysatorteknologi vid framtagningen av formsprutningskvaliteten. RM2073 uppges även vara ett bra substitut för glas eller andra amorfa transparenta polymerer som PMMA eller SAN.
Kvaliteten har ett högt smältindex (MFI9 på 40 gram per 10 minuter) och lämpar sig därför bra för tillverkning av tunnväggiga detaljer. På grund av sin höga renhetsgrad kan den användas för tillverkning av medicintekniska applikationer. På grund av sin höga genomsynlighet kan den metallocenbaserade polyolefincopolymeren med fördel även användas som förpackningsmaterial i dryckesbägare eller som flaskförpackningsmaterial.

Metallocenbaserad polyolefincopolymer som med fördel även används för tillverkning av dryckesbägare på grund av sin höga transparens.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093