23948sdkhjf

Uppgradering av filmblåslinjer

Windmöller & Hölscher är för de flesta konverterare en välbekant leverantör av kompletta filmblåsningslinjer. Vad företaget är mindre känt för är att man även uppgraderar äldre filmblåsningssystem till en modern produktionsenhet. Detta gäller inte bara det egna varumärket utan alla typer av filmlinjer.
Ansiktslyftningen omfattar bland annat ökad produktionskapacitet, förbättrad filmkvalitet, minskat avfall och effektivare materialutnyttjande. Hela utrustningen gås igenom och ett åtgärdsprogram fastställs. Ibland räcker det med några enklare åtgärder för att förbättra maskinernas prestanda. En åtgärd som i de allra flesta fall ger god utdelning är att installera företagets Multicool luftring, som ger en kapacitetsökning på i runda tal 30 procent, samtidigt som filmtoleranserna förbättras.
-Det blir snabbt stora besparingar och en så pass liten produktionsökning som tio procent ger i reda tal 330 tons extra filmkapacitet för en maskin som hade en kapacitet på 450 kilogram per timme, understryker Hendrik Steen som är chef för modulhanteringen hos W&H.

Windmöller & Hölscher uppgraderar alla fabrikat av filmlinjer med Multicool luftring, som ger en rejäl kapacitetsökning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062