23948sdkhjf

Leanpris-vinnaren till Plastdagarna

Vinnaren av Svenska Leanpriset 2008, Peter Alvarsson från AstraZeneca, kommer till Plastdagarna. Efter utmärkelsen från Lean Forum har han beslutat att redogöra för sina erfarenheter även för svensk plastindustri.
I hård konkurrens med Arcona, Ericsson och Lear blev det Peter Alvarsson från AstraZeneca Turbohaler som tog hem Svenska Leanpriset 2008. Peter Alvarsson, som är produktionschef på Astra Zeneca Sweden Operations Torbuhaler, är den som leder den svenska leanverksamheten inom AstraZeneca.
AstraZeneca har sedan 2003-2004 satsat på Leans principer, vilket också givit goda resultat. Fokus på Lean fortsätter i en global satsning och involverar samtliga medarbetare i koncernen.
I en extrainsatt programpunkt på Plastdagarna kommer Peter Alvarsson att berätta om det arbete som lett fram till utmärkelsen.
- Priset är en bekräftelse från en professionell jury att vi tänker rätt i vårt Lean-arbete. Detta stärker vårt engagemang ytterligare och jag ser utvecklingskraften genom Lean som en given punkt på agendan för hela Astra-koncernen, säger Peter Alvarsson.
- Vi är naturligtvis väldigt glada över att Peter Halvarsson tar sig tid att dela med sig av sina erfarenheter till svensk plastindustri, säger Peter Schulz, chefredaktör för Plastforum, som för sjätte året i rad
arrangerar Plastdagarna.

Peter Alvarsson tar emot priset vid Lean Forums konferens i Göteborg. Foto: Lean Forum
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062