23948sdkhjf

Nu skär DAFA i tre dimensioner

Danska Dafa med dotterbolag i svenska Ängelholm har som första företag i Europa investerat i en vattenskärningsmaskin med rörligt skärhuvud. Investeringen innebär att de numera har möjlighet att skära tredimensionella former.
Dafa är leverantör av skum och gummi till industrin. Utvecklingen på området går snabbt, och kunderna ställer allt högre krav på kvalitet och utformning på detaljer. Därför har Dafa som första företag i Europa investerat i en vattenskärningsmaskin med rörligt skärhuvud.
Den nya vattenskärningsmaskinen ger oss helt nya möjligheter till att tillverka kundanpassade detaljer, både mer rationellt, och med en väsentligt bättre precision än tidigare, säger säger Christian Holst Svenningsen som är vd för Dafa Sverige.
Maskinen installerades i början av året i företagets nybyggda fabrik i danska Århus. Maskinens skärstråle har ett tryck på över 3000 bar. Det innebär att den kan skära i de flesta material, med höga toleranser och skärfinish.

Dafa utvecklar, producerar och levererar produkter och totallösningar, som tätar, dämpar och skyddar inom bygg och industri.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078