23948sdkhjf

Fast verifierare för tryckta koder

Det är ofta svårt att uppnå bra kodkvalitet i de höga läshastigheter som krävs för en lyckad produktspårbarhet. Cognex Corporation, som levererar visionsystem och industriella ID-läsare, lanserar därför verifieraren DataMan 100V.
Verifieraren övervakar kvalitetsändringar i märkningen i produktionsprocessen. På så sätt kan kassationsandelen och driftstopp som beror på dålig märkning reduceras. Likaså uppmärksammas ökad drifttid av kostsam märkutrustning. Enheten mäter etiketter och direktmärkta delar för alla industristandarder, den kontrollerar kodkvaliteten så att bara välmarkerade produkter går vidare i produktionskedjan.
-Allt fler företag, inte minst inom exempelvis fordons- och förpackningsindustrin, behöver bekräftelse på att kvalitetskraven uppfylls och den nya verifieraren sätter en ny standard för fast monterade verifierare. Enklare användning och automatisk rapportgenerering lämpar sig utmärkt för krävande applikationer, säger Carl Gerst som är områdesansvarig för Cognex ID Produkter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063