23948sdkhjf

Battenfeld och Exnova bygger nytt i Halmstad

Det första spadtaget till nya lokaler för Battenfeld och systerföretaget Exnova togs i mitten av februari. Lokalerna kommer att vara mer ändamålsenliga än tidigare och ligga i det nya industri- och företagsområdet Flygstaden vid flygplatsen norr om Halmstad.
Lagom till semestern är det tänkt att man ska flytta från den fastighet som man hyr. Hela verksamheten ska flytta till egna och mer ändamålsenliga lokaler.
- Idag sitter vi uppdelade på tre olika våningsplan. De nya lokalerna gör att vi kommer i ett plan, med utställning och lager, säger Kenneth Hiljemark, kvalitetsansvarig på Battenfeld.
- Jag tror att det blir trevligare, och det är viktigt i ett litet företag där alla är involverade i verksamheten. Förhoppningsvis ska det också bli billigare på sikt.
Nya lokaler har man planerat för under en längre tid, men först under förra året bestämde man sig för att gå vidare. En anledning är att läget på marknaden ser stabilare ut.
- Vi hoppas att det ska fortsätta på det viset. Vi tror på det vi håller på med, annars hade vi inte vågat ta det här steget.

Hur bygget framskrider kan man följa under våren på Battenfelds hemsida, www.battenfeld.se.

Det första spadtaget togs av Kenneth Hiljemark i februari. Till sommaren ska Battenfeld och Exnovas nya lokaler vara färdiga.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078