23948sdkhjf

Plasthuset sålt till Hoting Plast & Gummi

Hoting Plast & Gummi AB har förvärvat Plasthuset i Strömsund AB av dess grundare Eric-Allan Boberg. Köpet verkställdes den 1 oktober. Bolagets nya ägare, makarna Wallin, kommer att flytta verksamheten till Hoting till sommaren.
-Vi kommer att driva bolaget vidare i Hoting. Samtliga anställda i Strömsund kommer att erbjudas anställning, säger bolagets nye ägare Clas-Göran Wallin.
Redan tidigt i våras, när Plastforum besökte Plasthuset i Strömsund AB, berättade Eric-Allan Boberg att företaget var till salu. Han berättade att han fastnat för ett speciellt företag vars ägare lovat att driva företaget vidare i samma anda som tidigare. Tanken var att Boberg skulle arbeta kvar i bolaget under en övergångsperiod. Tyvärr blev det inte så, Eric-Allan avled efter en lång tids sjukdom endast någon vecka efter avslutad affär.
Hoting Plast & Gummi ligger 25 minuter norr om Strömsund. Företaget arbetar sedan tidigare med formsprutning av plast och vulkning av gummi. Genom Plasthuset får de ytterligare ett ben att stå på vilket välkomnas av de nya ägarna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078