23948sdkhjf

Nya generationens termoformmaskiner

Illig Maschinenbau lanserar en ny modulär och energisnål termoformningsmaskin, modell RDK 90, som automatiskt formar och stansar med bandstål. Den är mycket lämpad för tråg i alla former.
Utrustningen kan forma och stansa i en och samma operation eller forma eller stansa separat. Denna nya maskingeneration är helt processoptimerad och har en bredd på hela 900 millimeter. Den klarar med lätthet större serie på 55 takter per minut för A-PET. Anläggningen i montern är försedd med ett speciellt staplingskoncept med fleraxlig industrirobot.
- Detta är den första termoformningslinje som är helt designad för stabil inline drift av stora batcher, säger Ronney Edström på svenska Edtroem-Scanlito AB som är företagets svenske representant.
Vidare presenteras i montern RDM 70k med 24-facks verktyg i kombinerad formning och stansning. Produkten som körs är en dryckbägare i stansdiameter 75mm och cykeltiden ligger på 40 takter per minut för PP.

Ronney Edstroem från Edstroem-Scanlito AB framför Illigs nya termoformmaskin, som formar och stansar längs en banbredd på hela 900 millimeter.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064