23948sdkhjf

Gneuss nya teknologi för avgasning

Gneuss utvecklar och tillverkar filtreringssystem för polymersmältor och har under senare tid även koncentrerat sig på att optimera hela extruderingsprocessen. Detta har resulterat i en helt ny affärsenhet som ägnar sig åt processteknik för avgasning av polymersmältor. Detta arbete och den nya MRS 110 extrudern presenteras nu på K-mässan.
Fem Multi Rotation System (MRS) avgasningsextrudrar har redan levererat sedan systemet lanserades i början av året. Det första levererades till en kund i Brasilien i början av året för tillverkning av material för förpackningsfilm av 100 procent återvunna PET-flaskor. De recirkulerade flingorna behöver inte förtorkas, vilket ger en mycket effektiv process.
Andra MRS-extrudrarna har levererats till Sydeuropa och till Tyskland för bland annat fibertillverkning. Utvärdering pågår även hos kunder när det gäller skumning och gjutfilmsapplikationer.
- Vår strategi har varit att utvärdera MRS i en rad olika applikationer för att så fort som möjligt få feedback och gå vidare i lanseringen, säger Daniel Gneuss.

Den nya MRS 110 avgasningsextrudern från Gneuss.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078