23948sdkhjf

Avancerad kammare för provning av väderåldring

Q-SUN Xe-8 är en ny standard för xenonljus­provare med roterande provtrumma med stor kapacitet.

Xenonkammaren Q-SUN Xe-8 utför accelererad laboratorieprovning av ljusbeständighet, väderpåverkan och fotostabilitet.

Den kan enkelt anpassas för olika provningsbehov. Fyra luftkylda xenonlampor i Q-SUN Xe-8 reproducerar snabbt skador orsakade av solens fullspektrum­ljus. Flera typer av optiska filter uppfyller praktiskt taget alla globala provningsstandarder med xenonljus.

Som standard erbjuder den samtidig, exakt kontroll av relativ luftfuktighet och exponeringstemperatur för proverna samt kontrollsystemet Solar EYE, som ständigt övervakar och kontrollerar lampornas strålnings­intensitet (irradians). Även vattenspray fram- och bakifrån, som simulerar erosionseffekterna av regn, ingår som standard.

Xenonljusprovaren Q-SUN Xe-8 är enkel att installera, använda och underhålla. Speciellt utformade provhållare förenklar provmontering och utvärdering. Provhållarna finns i två storlekar – en nyutvecklad för att maximera kapaciteten för antalet prover och en för att matcha de platta provstorlekar som historiskt använts i roterande provtrummor. Den nyutvecklade provstorleken erbjuder 45 procent större kapacitet än konkurrerande provare.

Allt underhåll och enkla reparationer utförs från framsidan eller toppen av provaren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078