23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Wellplast byter VD och tar nästa steg i sin internationella expansion

Helena Helgesson har tillträtt som ny VD. Samtidigt påbörjar företaget en spännande expansion till Nordamerika under ledning av tidigare VD, Jonas Friberg.

Wellplast, en ledande aktör inom utveckling och produktion av innovativa, hållbara förpackningslösningar, meddelar idag att Helena Helgesson har tillträtt som ny VD.  Samtidigt påbörjar företaget en spännande expansion till Nordamerika under ledning av tidigare VD, Jonas Friberg.

 

Helena Helgesson, med över ett decennium på Wellplast, tar med sig en djup förståelse för bolaget och branschen. Hon har framgångsrikt skött olika roller som vice vd, ekonomichef och HR-chef “. Jag ser fram emot att fortsätta Wellplast framgångsrika resa och leda företaget mot våra mål och visioner,” säger Helena Helgesson, VD på Wellplast.

 

Jonas Friberg, som har varit en av drivkrafterna bakom Wellplast framgångsrika tillväxt, kommer nu att fokusera på att etablera Wellplast på den nordamerikanska marknaden. “USA representerar en stor möjlighet för oss, och jag är övertygad om att våra innovativa förpackningslösningar kommer att välkomnas av kunderna där,” säger Jonas Friberg.

 

Wellplast AB är ett tillväxtföretag med stora ambitioner som 2023 omsatte 204 miljoner och har 80 anställda vid fabriken i Åstorp. 

Wellplast AB
Turistgatan 2
265 39 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565721098

Kontaktperson

TL
Tor Larsson
tor@wellplast.se

Sänd till en kollega

0.047