23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kostnadseffektiv automatisering. Leasa Kassows cobotar hos Avans.

Kassows cobotar har nu blivit en del av Avans sortiment. Per Brorsson betonar deras enkelhet och styrka som fördelar. Leasing erbjuds även för att göra det lättare för företag att automatisera.

Förfallodatum
den 30 november 2024

Avans har börjat sälja Kassows robotar, något vi är mycket glada och stolta över säger Per Brorsson. Han tillägger att det kommer bli spännande kommande år med denna framtidsprodukt i portföljen. 
 
Kassows robot är en så kallad cobot, som är både snabb och kraftfull med lång räckvidd och hög nyttolastkapacitet. Robotarna är extremt användarvänliga och ger företag stor flexibilitet, vilket innebär att även små och medelstora företag utan anställda robotspecialister kan utföra komplex automatisering och programmering.
 
Per förklarar att den största fördelen med Kassows cobotar är deras design som gör dem enkla att programmera och omprogrammera för olika uppgifter. Detta gör dem idealiska för företag som vill öka sin produktivitet utan att behöva göra stora initiala investeringar.
 
För att underlätta för företag erbjuder vi på Avans leasingalternativ för robotarna. Kostnaden kan bli ungefär hälften av vad en operatör kostar vid enskift. Detta gör det möjligt för företag att börja automatisera sina processer kostnadseffektivt. Kör man treskift blir besparingen såklart ännu större.
 
Kunder har redan sett konkreta fördelar med Kassows cobotar, från ökad produktion och minskade kostnader till förbättrad effektivitet och minskade felmarginaler. Cobotarna används i många olika branscher för uppgifter som montering, packning, kvalitetskontroll och maskinbetjäning.
 
Vi på Avans har expanderat vårt erbjudande och vill stödja våra kunder i deras automatiseringsresor. Med Kassows cobotar ser vi stor potential för att förbättra industriella processer och hjälpa företag att dra nytta av den senaste teknologin. Speciellt så är det små och medelstora företags tur att automatisera. Vi är bara i lindan hur vi kommer jobba med små effektiva robotar, säger Per.

 
Förutom Kassows robotar jobbar Avans på linjärtekniksidan bland annat med kulskruvar, linjärstyrningar, linjärmoduler och aluminiumprofiler. Vårt andra ben är affärsområdet maskintillbehör där vi säljer motorer, transmission, lager, växlar och mycket mer. Den gemensamma nämnaren för dessa båda affärsområden är vår solida produktkunskap i kombination med ett lika solitt serviceengagemang. Det är därför som vi ger våra kunder support 24/7 under årets alla dagar. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa långvariga relationer – alltid med ett leende.

www.avansgroup.se

Avans Linjärteknik AB
Hylsvägen 8
721 30 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5590498779

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031